De stemming is gesloten, u kunt helaas niet meer stemmen.

Energiek Vosmeer

Tholen

Tholen

Stem hier

Aantal duimen: 45

Producten

Energiek Vosmeer is een vrijwilligersorganisatie die verschillende activiteiten voor de gemeenschap in Oud-Vossemeer organiseert. In 2016 was dat samen met de drie basisscholen een Vlinder Vrienden Vosmeer- zaaifeest, maar ook de Kerstboominzameling op het dorp ( zo worden de bomen verwerkt tot compost en gaan ze niet rondslingeren). Andere jaren hebben ze schoonmaakacties en bijenhotels bouwen georganiseerd. Maar ook bijeenkomsten om de leefbaarheid op het dorp te stimuleren organiseerde ze samen met partners.

Bedrijf

Energiek Vosmeer is een vrijwilligersorganisatie binnen de gemeente Tholen in de kern Oud-Vossemeer. Ze organiseerde met een kleine club vrijwilligers maar met veel samenwerking met scholen en organisaties duurzame activiteiten voor de gemeenschap.
Na een aantal succesvolle jaren heeft de club gekozen om hun taak over te dragen aan andere actieve organisaties en om de organisatie nog een laatste eer te bewijzen heeft de gemeente Tholen gekozen om Energiek Vosmeer als dank voor al hun inzet de lokale Duurzame Duim te geven.

Contact

Facebook