De stemming is gesloten, u kunt helaas niet meer stemmen.

St. Annaschool

Zundert

Zundert

Stem hier

Aantal duimen: 69

Producten

In wijk de berk staat de St. Aan basisschool die ieder jaar een actieve rol hebben bij het schoonmaken van de omgeving in het voorjaar. Maar verder zijn ze ook op school hun afval aan het scheiden in verschillende grondstoffen die vervolgens weer worden hergebruik. Ook social gezien heeft de school in de wijk een belangrijke functie. Er is in wijk de berk geen ander openbaar gebouw dus daarom neemt deze school deze taak voor de buurt ook op zich.

Bedrijf

De St. Annaschool heeft kinderen op school uit de wijken de Berk en Rutven. Het is een school die een weerspiegeling is van de maatschappij. Kinderen van diverse afkomst en uit diverse culturen werken, spelen, feesten, leren en spreken met elkaar. Het zorgt voor een dynamische school, waarin veel mogelijk is, zonder het belangrijkste doel uit het oog te verliezen, nl. je als kind ontwikkelen op cognitief, sociaal, emotioneel en creatief gebied.

De oudervereniging neemt dan ook een belangrijke plaats in. De OV is gesprekspartner, maar daarnaast hebben zij een grote inzet bij evenementen en feesten. De kinderen in een fijne sfeer van hun schooltijd laten genieten, samen met vriendjes en vriendinnetjes, is wezenlijk.

Ons uitgangspunt is dan ook dat de kinderen graag en met veel plezier naar school komen, ze moeten zich er goed bij voelen.

Contact

Berkenlaan 156, 4881 Zundert
Telefoon: 076 597 3502

www.spoz.nl/newsscholen/sint-annaschool/90-de-sint-annaschool