De stemming is gesloten, u kunt helaas niet meer stemmen.

BRES

Breda

Breda

Stem hier

Aantal duimen: 40

Producten

Energiemaatregelen woningen, deelname windturbines, deelname zonnedaken en groene stroom: Kortom we zijn een Groen Energiebedrijf voor iedereen.

In Breda en omgeving organiseert BRES verschillende energieprojecten waar burgers in kunnen investeren en van kunnen profiteren (door het afnemen van de groene stroom). Zo zijn we partner van Windpark Hazeldonk en willen we windturbines exploiteren langs de A16. Dit najaar verkopen we zon-obligaties van het zonnedak van bibliotheek de Nieuwe Veste en Princenstroom.
We organiseren ook wijk- en dorpsacties om woningeigenaren te stimuleren en te helpen hun woning te verduurzamen. Het afgelopen jaar zijn er in deze acties 120 woningen isolatie-maatregelen getroffen en/of zonnepanelen geplaatst.
Samen met burgers, gemeente, energiecoöperaties en onze partners willen we investeren in- én gebruik maken van lokale groene stroom!

Bedrijf

Een ledenorganisatie: de coöperatie. Daaromheen: bestuur en raad van toezicht. Daarbinnen: 100% dochter: BRES Realisatie BV.

Samenwerking met vele bedrijven, bewonersorganisaties, instellingen.

Deze Duurzame Duim van de gemeente Breda is voor ons een grote eer en erkenning zijn van de ingeslagen route. We zijn niet voor niets een maatschappelijke onderneming, toegankelijk voor iedereen.

Contact

BRES, Bredase Energie Coöperatie
E-mail: ikdoemee@bresbreda.nl
Mobiel: 06-30528321

Postadres:
Overakkerstraat 200
4834 XP Breda

https://twitter.com/BRESBreda
https://www.youtube.com/channel/UCFxVudogkpoacAHln7NWtDg

www.bresbreda.nl

Facebook LinkedIn