De stemming is gesloten, u kunt helaas niet meer stemmen.

Gamko B.V.

Etten-Leur

Etten-Leur

Stem hier

Aantal duimen: 43

Producten

Gamko is producent van professionele drankenkoelingen. Door continue innoveren zijn we erin geslaagd al sinds 2012 onze producten groener te laten presteren. De koelingen zijn vriendelijk voor het milieu maar leveren ook de gebruiker een aanzienlijke besparing op in de energiekosten. Ons uitgekiende technische ontwerp zorgt voor een zeer laag energieverbruik en toch optimale koelprestaties. Gamko is hiermee koploper op de Nederlandse en Belgische markt van professionele drankenkoelingen en zelfs een vooraanstaand speler op de internationale markt.

Een Duurzame Duim van gemeente Etten/Leur verteld ons dat naast onze groene producten, ook onze overige duurzame inspanningen gewaardeerd worden.

Bedrijf

Milieubewust ondernemen is voor Gamko als bedrijf ook van groot belang. De gehele bedrijfsvoering vindt milieubewust plaats, hetgeen blijkt uit het blijven voldoen aan de ISO 14001 norm. Gamko richt zich binnen de levenscyclus van professionele koelingen op vier aspecten, te weten: het materiaalgebruik, de productie in de fabriek in Etten-Leur, de periode van gebruik op klantlocatie en de uiteindelijke afvoer/recycling. Al deze aspecten zijn van invloed op ons milieu. Gamko heeft zichzelf ten doel gesteld op alle aspecten een zo milieuvriendelijk mogelijk resultaat te behalen en daarbij te blijven investeren in mensen en processen.
We willen met onze ervaringen ook anderen (bedrijven en scholieren) te inspireren, o.a. door deel te nemen in het Milieubarometerproject van de Gemeente Etten-Leur, Stimular en het Munnikenheidecollege.

Contact

Gamko B.V.
Mon Plaisir 75
4879 AL Etten-Leur
Tel. (+31) (0)76 508 7500

Google https://plus.google.com/u/0/+GamkoNetherlandsEttenLeur/posts
You Tube
https://www.youtube.com/channel/UC3hrODiuD-JIcZ2WM6gtmkg

www.gamko.nl

Facebook LinkedIn