De stemming is gesloten, u kunt helaas niet meer stemmen.

Veerman ICT

Halderberge

Halderberge

Stem hier

Aantal duimen: 306

Producten

Veerman ICT is gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe IT-infrastructuren. Wij verzorgen voor diverse landelijke en regionale klanten verschillende platformen en netwerkinfrastructuren en zijn gespecialiseerd in beveiliging. ICT is een dynamische wereld waar we door onder andere een intern leerplan voor alle medewerkers continue op blijven inspelen.

Ook in de ICT-branche is het mogelijk om duurzaam te ondernemen. Zo hebben we een afvalloos kantoor, wordt medewerkers de gelegenheid geboden om te sporten tijdens werktijd en hebben we een samenwerking met o.a. het UWV en WERK27. Er wordt een werkplek gecreëerd voor deze cliënten om samen te bouwen aan de toekomst.

Daarnaast worden er regelmatig gastcolleges op scholen gegeven en zetten we zelf jaarlijks tijdens Girlsday de deuren open voor meiden van de middelbare school om te laten zien wat het werken in de techniek inhoudt. Op deze manier proberen we meiden te stimuleren een studie in de technische richting te kiezen.

Bedrijf

Veerman ICT is een toonaangevend IT-bedrijf in West-Brabant dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe IT-infrastructuren.

Met een jong en dynamisch team richten wij ons sinds de oprichting in 2005 op het genereren van ICT-totaaloplossingen voor alle zakelijke omgevingen. Met onze no-nonsense aanpak zijn wij een verbindende schakel tussen ICT-techniek en gebruik waarbij integriteit op de eerste plaats staat.

Wij investeren in kennis en kwaliteit, maar ook in flexibiliteit. De diensten en oplossingen die wij leveren zijn altijd transparant, schaalbaar en toekomstgericht.

Contact

Veerman ICT
Helium 8
4751 XB Oud Gastel

Telefoon: 0165 56 19 53
Mail: info@veermanict.nl
Twitter: twitter.com/veermanict

www.veermanict.nl

Facebook LinkedIn